Leuke vacatures

Bij de paarse beren is er altijd plek voor nieuwe talenten die skills aan ons team kunnen toevoegen! Of je nu op zoek bent naar een stageplek of een vaste aanstelling, wij verwelkomen jou met open armen.


Hieronder vind je een lijst met onze sprankelende vacatures, maar wees niet terughoudend om een open sollicitatie te sturen! We houden ervan om verrast te worden door jouw enthousiasme en unieke kwaliteiten. Dus kom op, spring aan boord en sluit je aan bij ons avontuurlijk team van toppers!

New business developer

Maak jij het verschil in het vinden en binden van nieuwe klanten? Kun jij de leads vinden én suspects binden die onze toegevoegde waarde en propositie zoeken?


jul 15, 2022

Projectmanager Data

Ben jij een gepassioneerde projectmanager die samen met klanten innovatieve en toekomstvaste oplossingen weet te realiseren?


jul 11, 2022

Stage: Community manager

Wij zijn op zoek naar een hands-on stagiair(e) die onze scaleup mee gaat helpen bij het opbouwen, onderhouden en voortzetten van de FAIR-data communities.


jul 11, 2022

Stage: Digital marketing

Wij zijn op zoek naar een creatieve zelfstandige stagiair(e) die onze scaleup mee gaat helpen bij het stroomlijnen van onze communicatie-uitingen.


jul 11, 2022

Stage: New business & account management

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die het verschil maakt in het vinden en verbinden van nieuwe klanten.


Iets anders?

Mail ons jouw open sollicitatie!


© 2019 - 2024 Purple Polar Bear.
All rights reserved

Purple Polar Bear

Purple Polar Bear B.V. | hello@purplepolarbear.nl | KvK: 70930899 | BTW: NL858515283B01