Jij bent belangrijk voor ons.

Over Ons

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, realiseren, implementeren en beheren van waardevaste data- en IT-oplossingen. Wij inspireren klanten, leveren toekomstbestendige FAIR-data- & software oplossingen en onderscheiden ons door pro- activiteit, pragmatisme en focus op waardetoevoeging.

Wij helpen jou om makkelijker data te delen!

Samen met jouw FAIR-Community

Het FAIR Bear team faciliteert groepen organisaties bij het onderling delen van FAIR-data. Dit noemen wij FAIR-data communities. Deze FAIR-data communities focussen zich vaak op een bepaald domein.

Wij helpen bij het opzetten van een FAIR-data community. Hierbij worden koplopers binnen een bepaald domein bij elkaar gebracht om de FAIR-data community gezamenlijk te stichten. Nadat de FAIR-data implementatie bij de koplopers uitgevoerd is, kunnen andere community deelnemers zich aansluiten via een onboarding.

Voor elke FAIR-data community wordt één van onze FAIR-bears ingezet als Community Officer, zodat de FAIR-data community wordt beheert en verder uitgebreid. Wij vinden continuïteit belangrijk en zetten ons hiervoor in.

Door onze enthousiaste aanpak, weten wij organisaties te enthousiasmeren zich bij een FAIR-data community aan te sluiten. Hierdoor wordt data beter gedeeld zodat mensen hun werk efficienter kunnen uitvoeren en maatschappelijke vraagstukken beter opgepakt kunnen worden.

Wij staan voor jou klaar!

Samen Sterk

Het Purple Polar Bear software team houdt zich bezig met het ontwikkelen en beheren van software systemen, applicaties, databases, websites en de online diensten.

Wij werken samen met onze klanten en kennen daardoor de business van onze klanten door en door. Hierdoor zijn wij in staat enorm snel voor onze klanten te schakelen en IT-onzekerheden weg te nemen. Daarnaast denken wij mee over innovatieve en efficiente oplossingen.

Bij ons lopen concept, business en tech naadloos in elkaar over. Wij begrijpen deze onderdelen als geen ander, waardoor wij onze klanten op technisch gebied volledig kunnen ontzorgen.

Wij, een jong, creatief en slim software team, geven om het werk dat wij voor onze klanten doen. Door onze Extreme Programming werkwijze zijn wij in staat hoge kwaliteit werk te leveren. Dit maakt klanten zelfverzekerd waardoor zij zich kunnen focussen op de groei van hun bedrijf.

© 2019 Purple Polar Bear.
All rights reserved

Purple Polar Bear

Purple Polar Bear B.V. | Computerweg 22, 3542 DR, Utrecht | hello@purplepolarbear.nl | KvK: 70930899 | BTW: NL858515283B01