Diensten > Ondersteuning

Ondersteuning

Purple Polar Bear ondersteund het opstarten, continueren en uitbreiden van FAIR-datasamenwerkingen gebaseerd op een goed georganiseerde datamanagement strategie.

Proces

De bears ondersteunen zowel het samenwerkingsproces als het implementatieproces per deelnemer van een FAIR-datasamenwerking. Hierbij is het belangrijk te noemen dat wij altijd op zoek zijn naar resultaat. We helpen bij het opezetten van een FAIR-datasamenwerking en gaan pas weg als dit gelukt is!

Toetsbare middelen

Natuurlijk staan tijd, specifieke kennis en ervaring centraal bij de datasamenwerkingen die wij ondersteunen. Daarnaast bieden wij toegevoegde waarde door het binnen brengen van innovatieve middelen, denk hierbij aan ons product de FAIR Tool Manager. Deze toepassing ondersteunt de volledige levenscyclus van FAIR-datasamenwerkingen en ondersteund organisaties en haar werknemers op innovatieve wijze.

Partnernetwerk

Wij staan voor samenwerken, niet alleen binnen FAIR-datasamenwerkingen, maar ook binnen onze sector met andere marktpartijen. Om die reden hebben wij een partnernetwerk ontwikkeld van marktpartijen die samen met ons geloven in de Paarse werkwijze.


Implementatiekracht

Door het partnernetwerk dat wij hebben opgebouwd is onze implementatiekracht enorm vergroot. Als startup kunnen wij de wereld niet alleen aan, en dat willen we ook niet. Samen met onze partners willen we onze paarse oplossing breed inzetbaar maken!


Verbinden &
verbreden

Ben jij met use cases, projecten en of gelijksoortige materie bezig. Neem contact op met Annick. Laten we initiatieven verbinden en met elkaar verbreden. Deze (FAIR) datatransitie kan niemand alleen!


Contact

© 2019 - 2022 Purple Polar Bear.
All rights reserved

Purple Polar Bear

Purple Polar Bear B.V. | hello@purplepolarbear.nl | KvK: 70930899 | BTW: NL858515283B01